Cégadat / Céginformáció

Adószám.:

24885980-2-43

Cég.J.Szám.:

01-06-787741

Bankszámla.:

Országos Fizetési Szolgáltató Zrt 22222222-35043241-00000000

Alapítva 2014

Cégünk kis családi vállalkozásként indult és a mai napig változatlan.
Indulásunk óta sok partnert szereztünk és sajnos veszítettünk is, de talán itt érdemes kiemelni az IMS Medical Centert és az azóta sajnos már megszűnt Metropol Napilapot.
2017-ben az akkori ügyfeleink érdeklődésének és igényeinek megfelelően bővítettük cégünk tevékenységi körét vigyázva és megőrizve a megszokott minőséget és megbízhatóságot. Év elején a számítástechnika eszközök forgalmazását és a kis csomag szállítást indítottuk majd ezt követte az év harmadik negyedévében már az ügyviteli szolgáltatásokat is tudtuk biztosítani akkori és azóta érkezett új ügyfeleinknek.
Jelenlegi kollégáink jól képzett és sok éves szakmai tapasztalattal és a kellő azóta is bővülő szakmai képzettséggel rendelkeznek.
2017-ben ezek mellett több fejlesztést is végrehajtottunk cégünknél. Ezek közül talán az informatikai fejlesztésünkre tennénk a hangsúlyt. Teljesen új számítógép és szerver park cserét illetve bővítést hajtottunk végre. Cégünknél a jelenleg használt programok mindegyike külön-külön nagy teljesítményű szervereken vannak elhelyezve melyek biztonsági helyi és távoli szerverparki adatmentéssel rendelkeznek, hogy semmilyen körülmények között ne történhessen adatvesztés vagy adatszolgáltatási kimaradás. Magyarország piacvezető cégének a Kulcs-Soft Zrt-nek a programjai kerültek beszerzésre a bérszámfejtés és könyvelés oldalon, de a számlázási részen megmaradtunk a 2014-ben vásárolt NaturaSoft számlázó programnál. Büszkék vagyunk arra, hogy minden fejlesztést és bővítést saját erőből állami támogatás nélkül tudtunk megvalósítani.
Amennyiben ön is szeretné könyvelését és alkalmazottainak a bérszámfejtését egy dinamikusan fejlődő ámbár kis családi vállalkozásra bízni, mely kizárólag ünnepnapok alkalmával nem elérhető ellenkezőleg a nagyobb cégekkel szemben abban az esetben kérem keressen meg minket elérhetőségünk bármelyikén.

Köszönjük, hogy elolvasta cégünk bemutatkozását és reméljük hamarosan önt is ügyfeleink között tudhatjuk.