Adószám.: 24885980-2-43
Cégj.sz.: 01-06-787741
Bankszámlaszám.: Országos Fizetési Szolgáltató Zrt 22222222-35043241-00000000

 

 

Alapítva 



 

Fő profilunk a Névjegykártyák és egyéb nyomdai szolgáltatások. (naptárak, szórólapok, fényképek, egyedi termékek nyomtatása,sokszorosítása)

 

Indulásunk óta sok partnert szereztünk, közülük talán érdemes kiemelni a legnagyobb partnereinket az IMS Medical Centert és a már azóta sajnos megszűnt Metropol napilapot.

2017-ben bővítettük szolgáltatási körünket és így most már Könyvelést, Bérszámfejtést is vállal cégünk a már meglévők mellett, és már itt is sok nagy céggel büszkélkedhetünk akik minket választottak. Könyvelő váltást követően a Duna-Konstrukt Kft, Alap Pillér Kft valamint újonnan induló cégek közül a Wolfhor Kft (Lart Ati Autósiskola), Hc-Tóth Transport Kft. Mindezen cégek mellett természetesen sok másik is partnerünk azóta.

Jelenlegi kollégáink jól képzett sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és ezt cégünk szakmai továbbképzésekkel a mai napig támogatja.

Központi, Budapesti irodánk 2017 augusztusában teljes felújításon esett át. Teljesen új számítástechnikai parkot kapott, és software oldalon is egy teljes mindenre kiterjedő frissítést és bővítést hajtottunk végre. Könyvelő és bérszámfejtő software-ünk a mindenki által jól ismert Kulcs-Soft Zrt programja. Minden programunk a gyors és hibamentes kiszolgálás érdekében külön nagy teljesítményű szervert kapott, így most már akár egyszerre ötven-hatvan kliens is dolgozhat minden gond nélkül. Büszkék vagyunk arra, hogy minden bővítést állami támogatás nélkül saját erőből hajtottunk végre.

2018-as terveink közé tartozik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Miskolcon és Győr-Moson-Sopron megyében Győrben is megnyitni egy-egy irodát. Mindkét megyeszékhelyen elkezdődött a leendő partnerek és a leendő irodánk helyének a kiválasztása, megkeresésé ami a vártnál talán jobb ütemben halad, így reményeink szerint már az első negyed évben meg is nyílhatnak az új irodáink és mind a két helyen új kollégákkal és partnerekkel bővülhet a jelenlegi csapat.

Amennyiben ön is szeretné könyvelését és alkalmazottainak bérszámfejtését egy dinamikusan fejlődő cégre és egy jól képzett csapatra bízni kérem keressen minket bizalommal és legyünk partnerek a jövőben.

 

Köszönjük, hogy elolvasta cégünk bemutatkozását.

Minden jog fenntartva jprint.eu 2014 - 2018